Notice: Undefined property: stdClass::$name in /home/radioahi/public_html/sq/wp-content/plugins/awesome-weather/awesome-weather.php on line 299
°
Weather from OpenWeatherMap

Category: Hoxhallarët

Hoxhallarët
Hoxhë Dr. Shefqet Krasniqi

Dr. Shefqet Krasniqi lindi më 22.06.1966 në fshatin Sibofc, në komunën e Obiliqit. Rrjedh nga një familje fetare. Shkollën fillore e kreu në fshat ku u dallua për zgjuarsi të rrallë për çka edhe shumë nga arsimtarët i propozuan që shkollën e mesme ta vazhdonte në degën e mjekësisë apo në ndonjë drejtim tjetër me […]

Hoxhallarët
Hoxhe Dr Zekerija Bajrami

Biografia e jetës së Hoxhës Zekerija Bajrami Dr. Zekerija Bajrami, u lind në vitin 1952 në fshatin Bojanë, rrethi i Shkupit. Mësimet fillestare (leximin e Kur’anit) i mori në vendlindje te hoxha i fshatit (i shquar dhe i përmendur në trevat tona) rahmetli h. Nevzat ef. Hasani. Ambicjet e tij nuk u ndërprenë me kaq, […]

Hoxhallarët
Hoxhe Irfan Salihu

Irfan Salihu: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Kosova. Ka përfunduar studimet universitare në Universitetin Jordanez në Jordan. Shquhet për angazhimin e tij në thirrjen e njerëzve dhe vetëdijesimin e tyre me fenë e Allahut të lartësuar dhe atë përmes ligjëratave dhe hytbeve. Ai është imam në një nga xhamitë e qytetit të Prizrenit. […]

Hoxhallarët
Hoxhe Enis Rama

Enis Rama u lind më 12 Qershor 1976 në qytetin e Mitrovicës, ku edhe e kreu shkollën fillore. Më pas morri rrugën e kërkimit të diturisë dhe e përfundoi me sukses Medresenë e Mesme ‘Alaudin’ në kryeqytet. Por, ambicjet e tij drejt përvetësimit të diturisë fetare nuk mjaftuan me kaq. Kërkoi që të përsoste mësimin […]

Hoxhallarët
Hoxhe Omer Berisha

Lindi me 19 Maj 1979 ne qytetin e Shkupit. Edukaten fetare fillimisht e mori nga nena e tij e cila sakrifikoi gjithcka pati per tia bere te dashur mesimin fetar islam. Pas shkolles fillore u regjistrua ne Medresene “Isa Beu” e Shkupit qe pastaj te vazhdoje mesimet ne Medinen e Pejgamberit, ne Universitetin Islamik. Aty, […]

Hoxhallarët
Hoxhe Fadil Musliu

Hoxhë Fadil Musliu – Podujevë (Prishtinë) Hoxha i nderuar Fadil Musliu, u lind me 26. shtator 1970 ne Sibofc te Podujevës. Shkollen fillore e kreu ne vendlindje me sukses te shkëlqyeshëm, te mesmen ne Medresen “Alaudin” ne Prishtinë. Pas përfundimit të medreses kreu shërbimin ushtarak, pas shërbimit ushtarak fillon punën imam dhe ligjerues në xhaminë […]