Notice: Undefined property: stdClass::$name in /home/radioahi/public_html/sq/wp-content/plugins/awesome-weather/awesome-weather.php on line 299
°
Weather from OpenWeatherMap

Category: Emra për femije

Emra për femije
Emra për Meshkuj

A” Abdullah …..Abdulatif…………Abdulaziz………..Abdulbaki………..Abdulfetah………Abdulgafur……… Abdulhamid…….. Abdulhakim…….. Abdulhalim……… Abdulkadir………. Abdulkerim……… Abdulmexhid……. Abdulmelik……… Abdulmumin……. Abdulvehab…….. Abdunnasir……… Abdurrahim…….. Abdurrahman…… Abdurrezak……… Abdusselam…….. Abas……………… Abdi……………… Abidin……………. Abid……………… Adem……………. Adil………………. Adnan…………… Advan…………… Afan……………… Agan…………….. Agush……………. Ahmed…………… Aud………………. Ajaz……………… Ajdin…………….. Ajet………………. Ajetullah………… Ajni………………. Ajvaz…………….. Akif………………. Akil………………. Ali………………… Amar…………….. Amir……………… Arif……………….. Arsllan…………… Asad……………… Asaf……………… Asim…………….. Ataullah…………. Atif………………. Avni……………… Azem…………… Azim……………. Aziz……………..   (ar)(ar)(ar)(ar)(ar)(ar) (ar) […]

Emra për femije
Emra Per Femra

Abide………………………………….adhuruese Abire………………………………….fluturake Adhra………………………………….margaritar i pashpuar Adile………………………………….e drejtë Afife………………………………….e pastër, e thjeshtë, e qartë Afie………………………………….larg nga çdo problem Afije………………………………….e pastër nga çdo sëmundje dhe nga çdo pikëllim Afshin………………………………….që driçon si yll Aida………………………………….mysafire, ajo që kthehet Aishe………………………………….bashkëshortja e pejgamberit [salallahu alejhi ue selam] Ajisha………………………………….e pasur Ajra………………………………….e respektueshme Akile………………………………….e mençur, e urtë Alije………………………………….fisnike Alime………………………………….e ditur Amale………………………………….shpresë, synim Amelia………………………………….besnike, […]