Në Merdare kolona të gjata, pritjet deri në tri orë

0
2

Qytetarët e Kosovës edhe sot po vazhdojnë të përballen me pritje të gjata në pikat kufitare me Serbinë në Merdare dhe te Dheu i Bardhë për të dalë nga Kosova.

Për më shumë rreth pritjeve në pikat kufitare mund të lexoni këtu:

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani nje koment
Ju lutemi shkruajeni emrin tuaj ketu