Dy kamionë nga Serbia e Bosnja kanë hyrë në Kosovë, paguan taksën 100 për qind

0
11

Nesër bëhen një javë qëkur Qeveria e Kosovës vendosi ta rrisë në 100 për qind taksën ndaj produkteve të Serbisë dhe Bosnjës. E deri tash vërehet rënie drastike e interesimit të bizneseve serbe për të futur mallra në Kosovë.

Zëdhënësi i Doganës së Kosovës, Adriatik Stavileci, ka bërë të ditur se deri më tani në Kosova kanë hyrë vetëm dy maune.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani nje koment
Ju lutemi shkruajeni emrin tuaj ketu