Nisret Krasniqi

0
38

Nisret Krasniqi është një këngëtar i njohur. Nisret Krasniqi lindi me daten 10 prill 1989 ne Kosove, por jeton në qytetin e Bernit ne Zvicer. I njohur si ilahist që këndon pa instrumente muzikore (ilahi). Ai në vitin 2014 filloj të këndoje.

Ilahia e par që këndoi “për Allah” 09.08.2014 ishte me instrumente muzikore dhe filloj me ilahin e dyt “pasanik e fukara” 01.01.2015 , vendosi që ti vazhdoj ilahit pa instrumente muzikore.

Ai punonë në firmën e tij me babanë e vetë të quajtur (SK). Mbaroi shkollen fillore të mesme dhe fakultetin në Zvicër

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani nje koment
Ju lutemi shkruajeni emrin tuaj ketu