Menduh Allabejh

0
15

Menduh Allajbeg është i lindur me daten 30 Qershor 1997 eshte 18 vjeqar jeton dhe banon ne prizeren kosove eshte një këngëtar jo shumë i njohur. Menduh Allajbeg ka perfunduar shkollen fillore “Emin Duraku” ne Prizren. Kurse tani vijon ne shkollen e mesme “Medreseja Alauddin” Prizren. Babai i ka vdekur para se te lindte. Kete talent per kendim e ka patur qysh ne vegjeli dhe ka vendosur qe te vazhdoje me kendimin e ilahive. Jeton me nenen dhe vellaun e tij. Synon qe te ardhmen tebej nje album.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani nje koment
Ju lutemi shkruajeni emrin tuaj ketu